Ergernis Flekken bij beslissende goal bewonderde Di María

Reacties

SC Freiburg moet op eigen veld een 1-0 achterstand zien weg te werken om het Europese avontuur te verlengen. De Duitsers konden wel genieten van Juventus-matchwinner Ángel Di María.

Ergernis Flekken bij beslissende goal bewonderde Di María
© Pro Shots
Juventus
Juventus
1 - 0
SC Freiburg
SC Freiburg

Di María besliste donderdag de heenwedstrijd in het voordeel van Juventus (1-0). Ondanks zijn rol als beul was er bij SC Freiburg bewondering voor de Argentijn. 'Ook voor een tegenstander is het fantastisch om hem te zien spelen, een lust voor het oog', zei trainer Christian Streich. 'Di María is een zegen voor iedereen die passie heeft voor voetbal.'

De pogingen van Freiburg om de Argentijn af te stoppen bleken onvoldoende. Met een rake kopbal maakte hij kort na rust het verschil. Bij Flekken leverde dat doelpunt ergernis op. 'We letten op dat moment even niet goed op', zei de doelman tegen RTL.

De Oranje-international gaf ook uitleg over de voorzichtige aanpak van Freiburg in Turijn. 'Natuurlijk hadden we een doelpunt willen maken. Maar er is nog een return. We wilden nu niet in het mes lopen. We hebben in ieder geval nog een kans in de return.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.