Enorme domper Vorm: reserve in League Cup-finale

Reacties

Waar doelman Michel Vorm ervan uitging dat hij zondag om 17.00 uur zou starten bij Tottenham Hotspur in de League Cup-finale tegen Chelsea, kiest manager Mauricio Pochettino toch voor Hugo Lloris.

Enorme domper Vorm: reserve in League Cup-finale

Een enorme domper voor de Nederlander, die het hele League Cup-seizoen al onder de lat staat bij Tottenham. In Londen vervult Vorm de rol van tweede keeper achter Lloris. Omdat Vorm tot dusver alle bekerduels in actie kwam, was de kans groot dat Pochettino in de finale tegen Chelsea opnieuw voor hem zou kiezen.

Die overtuiging was er ook bij Vorm, die in gesprek met Voetbal International al vooruitblikte op de finale tegen Chelsea. In het verleden miste hij al eens een bekerfinale. Toen zijn vorige club Swansea City - waar hij wel de eerste keeper was - in 2013 in de eindstrijd op Wembley mocht aantreden, moest de vijftienvoudig international nog toekijken vanaf de zijkant. Het tweede Engelse bekertoernooi was destijds namelijk het terrein van reservedoelman Gerhard Tremmel, die zo ritme kon opdoen.

Tottenham Hotspur: Lloris; Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.