Engeland niet met sterkste elf op recordjacht in Litouwen

Reacties

Engeland kan het zesde land worden dat zonder puntenverlies naar het EK gaat, maar bondscoach Roy Hodgson treedt niet met zijn sterkste elftal aan in de afsluitende kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen.

Engeland niet met sterkste elf op recordjacht in Litouwen

Hodgson (foto) heeft besloten om Wayne Rooney, Gary Cahill, Michael Carrick en James Milner niet mee te nemen naar Vilnius, waar komende maandag het tiende en laatste duel van de Engelsen in Groep E op het programma staat.

Hodgson blikte terug op een naar zijn mening uitstekend optreden tegen Estland (2-0). 'Het was zo moeilijk als we van tevoren al dachten. Maar we werkten hard, vielen aan, hadden veel balbezit en creëerden veel kansen', zei hij op de BBC.

Keeper Jack Butland, Phil Jagielka, Phil Jones en Jonjo Shelvey mogen zich nu verheugen op speeltijd tegen Litouwen, liet Hodgson weten. 'Dat zijn namelijk jongens waarvan wij denken dat ze belangrijk worden. En er is niet veel tijd voor spelers om te laten zien wat ze kunnen.'

De maximumscore moet overigens ook met het gewijzigde elftal kunnen worden behaald, meende Hodgson. 'We zijn nog steeds sterk genoeg om deze partij te winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.