Engeland hoopt op wonder, roemt Suarez en hekelt Rooney

Reacties

Engeland krijgt er flink van langs in de landelijke media. Na de nederlagen tegen Italië en Uruguay (beide 2-1) lijkt de WK-droom al vroegtijdig in duigen. En dat is voer voor de Engelse media.

Engeland hoopt op wonder, roemt Suarez en hekelt Rooney

Schreeuwende koppen als We hebben een wonder nodig, Exit, Afgemaakt door Suarez en ga zo nog maar even door. Met name de defensie van The Three Lions en Wayne Rooney moeten het ontgelden.

De aanvaller van Manchester United is volgens The Telegraph de beste speler van Engeland, maar zal nooit schitteren op een WK. De defensie is volgens de diverse media naïef en overvaren.

Daarentegen konden de kranten niets anders dan vol lof te schrijven over de Uruguayaan Luis Suarez. Daarmee speelden ze in op het bijtincident van de Liverpool-aanvaller tegen Branislav Ivanovic, verdediger van Chelsea: Engeland bijt zich stuk op Suarez.

Maar de mooiste kop was misschien wel van The Independent, die opende met: 'Suarez heeft een grote hap uit de Engelse hoop genomen'.

Tot slot zijn er ook kranten die de nadruk leggen op het nu noodzakelijke wonder van Brazilië, al is het gros van de media wat dat betreft vooral cynisch. Vrijdagavond kan het doek al vallen voor de Engelsen wanneer Costa Rica en Italië gelijkspelen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.