Engelaar in Twentse crisis terug als basiskracht

Reacties

FC Twente-trainer Alfred Schreuder heeft gekozen voor Orlando Engelaar als vervanger van de geblesseerde Jesús Corona. De routinier moet bij Willem II de Tukkers helpen aan een lichtpuntje in de Enschedese crisis.

Engelaar in Twentse crisis terug als basiskracht

Corona kampt met enkelklachten, die hem ervan weerhouden vrijdag tegen Willem II in actie te komen. Hakim Ziyech schuift op naar de aanval. Engelaar, die in januari voor het laatst basiskracht was, vult de vacature op het Enschedese middenveld in.

FC Twente kan een succes zeer goed gebruiken in de huidige turbulente periode. Niet alleen zorgen de tegenvallende resultaten voor onrust bij de Tukkers, die ook gebukt gaan onder grote financiële problemen. Eerder deze week moesten er drie punten worden ingeleverd vanwege het niet nakomen van het plan van aanpak.

Schreuder erkent dat de problemen niet in de oude kleren gaan zitten bij de spelers. 'Het heeft impact gehad op de spelers. We zijn allemaal mensen', zei hij tegen FOX Sports. 'Nu moeten we de knop omzetten. Maar dat dit deze club overkomen is, geeft aan hoe ernstig de situatie is.'

Opstellingen:
Willem II: Lamprou; Van der Struijk, D. Wuytens, Peters, Dijks; Haemhouts, Messaoud, S. Wuytens; Cabral, Armenteros, Ondaan.
FC Twente: Stevens; Ter Avest, Martina, Bjelland, Schilder; Tapia, Ziyech, Mokotjo, Engelaar; Mokhtar, Castaignos.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.