Emnes tussen wal en schip bij Swansea City

Reacties

Marvin Emnes zit in een lastig parket bij Swansea City. De club is zonder de aanvaller op trainingskamp naar de Verenigde Staten gegaan, maar werkt nog niet mee aan een transfer.

Emnes tussen wal en schip bij Swansea City

'Ik weet op dit moment niet wat de club met me van plan is. Er is heel veel onduidelijk en dat is vervelend', aldus Emnes (28) tegen Voetbal International. De voormalig jeugdinternational vreest dat clubs met belangstelling zullen afhaken, doordat Swansea niet duidelijk maakt tegen welke voorwaarden hij eventueel vertrekken mag. Zijn contract loopt nog tot het einde van dit seizoen.

'Ik hoop dat dit niet lang meer duurt. Er is interesse vanuit de Premier League en het Championship. Ook clubs uit de Bundesliga en Primera División hebben belangstelling getoond, maar die clubs willen ook wel weten waar ze aan toe zijn', vervolgt Emnes, die een voorkeur heeft voor een langer verblijf in Groot-Brittannië. En een terugkeer Nederland dan? 'Zeg nooit nooit.'

Emnes speelt sinds 2014 voor Swansea en kwam daarvoor uit voor Middlesbrough, dat hem in het seizoen 2010/11 ook al aan Swansea verhuurde. In Nederland kwam de rechtspoot uit voor Sparta Rotterdam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.