Emery ook trots op zijn drie Spaanse internationals

Reacties

Trainer Unai Emery wil het seizoen met Sevilla afluiten met een hoofdprijs. 'Dat moet niet voor extra druk zorgen, maar juist voor extra motivatie.'

Emery ook trots op zijn drie Spaanse internationals

Emery (foto) kan woensdagavond voor het tweede seizoen op rij de Europa League winnen met Sevilla. 'Ik ben niet alleen trots dat we weer een finale mogen spelen, maar ook dat drie van mijn spelers (Vitolo, Aleix Vidal en Sergio Rico) geselecteerd zijn voor de Spaanse nationale ploeg', zegt hij op UEFA.com.

Aanvoerder Fernando Navarro benadrukt dat er meer op het spel staat dan een Europese beker. 'Dit jaar is er een grote bonusprijs... Deelname aan de Champions League.' Via de competitie liep de club kwalificatie voor het miljoenenbal immers net mis. Bij winst van Sevilla doet er dus een vijfde Spaanse club aan het toernooi mee.

Steun
Navarro verwacht dat Sevilla ook in Warschau weer kan rekenen op de massale steun van de fanatieke aanhang. 'Het maakt niet uit waar we spelen, onze fans zijn er altijd. En we spelen ook voor Antonio Puerta, die altijd bij ons is.' Puerta, die met Sevilla in 2006 en 2007 de UEFA Cup won, overleed in de zomer van 2007.

De Pool Grzegorz Krychowiak speelt woensdag een thuiswedstrijd. Op Twitter liet hij zich zelfverzekerd uit over de wedstrijd. 'Wij zijn de kampioenen en zullen onze titel in Warschau verdedigen.'

Titelverdediger Sevilla en Dnjepr Dnjepropetrovsk beginnen om 20.45 uur aan het duel, dat onder leiding staat van arbiter Martin Atkinson.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.