Emery: 'Mbia maakte een geldig doelpunt'

Unai Emery baalde van het afgekeurde doelpunt van Sevilla op bezoek bij Feyenoord. De trainer van de Spanjaarden besefte dat de groepswinst een moeilijk verhaal wordt na de 2-0 nederlaag.

'We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden', reageerde Emery na de wedstrijd op de persconferentie. 'We waren nog ongeslagen, maar ervan op de hoogte dat Feyenoord in vorm was. Het klopt dat we voor rust geen kans gehad hebben, maar het was dan ook vooral de bedoeling om te zorgen dat Feyenoord niet aan aanvallen toe zou kunnen komen.'

'In de tweede helft gingen we op zoek naar een doelpunt, maar door de tegentreffer moesten we wel in de aanval', vervolgde de trainer van Sevilla, die vond dat zijn ploeg tien minuten na het doelpunt van Jens Toornstra op gelijke hoogte had moeten komen. 'Stéphane Mbia maakte een geldig doelpunt, maar die werd geannuleerd.'

Emery keerde ontevreden terug naar Spanje. 'Het was de bedoeling om de eerste plaats vast te houden en niet afhankelijk te zijn van de laatste wedstrijd in de groep. Maar nog altijd hebben we overwintering in eigen hand, dat is een vereiste voor de club. Maar nu wacht eerst Granada. Tegen die ploeg moeten we eindelijk weer winnen.'

Voor het duel met Feyenoord slaagde Sevilla er in de Primera División thuis niet in om te winnen van Levante (1-1), terwijl de Andalusiërs afgelopen zaterdag met 5-1 verloren op bezoek bij Barcelona.