Emanuelson: 'We hebben niet veel meer om voor te spelen'

Reacties

Door de uitschakeling in de Champions League zit het seizoen van AC Milan er zo goed als op. Dat beaamde Urby Emanuelson voor de camera's van Sport 1 na de tweede nederlaag tegen Atlético Madrid in de achtste finale.

Emanuelson: 'We hebben niet veel meer om voor te spelen'

In stadion Vicente Calderón werd het 4-1, nadat in San Siro al met 1-0 was verloren. 'We hebben nu eigenlijk niet veel meer om voor te spelen', aldus Emanuelson. 'Het enige wat we nu nog kunnen doen is in de resterende competitieduels er iets van te maken. We moeten proberen nog een Europees startbewijs af te dwingen', aldus de linkspoot, die met het AC Milan van trainer Clarence Seedorf de tiende plaats bezet in de Serie A.

In Madrid zat het Milan niet mee. 'Hoewel we na drie minuten al achter stonden, was er toen eigenlijk niet veel aan de hand', meende Emanuelson. 'Wij waren de wedstrijd toch ingegaan om te scoren. Nu moesten we alleen twee keer scoren.'

In de rust stak het team volgens Emanuelson de koppen bij elkaar. 'Maar na de 3-1 was het wel afgelopen in de tweede helft. Toch hadden wij in bepaalde fases van de wedstrijd wel het idee dat er wat te halen viel. Na de 1-1 werden wij sterker en Atlético angstig. Helaas viel de 2-1 op ongelukkige wijze. Die bal werd nog van richting veranderd.'

'Af en toe had ik het idee dat we als winnaar uit de strijd hadden kunnen komen, maar helaas zat dat er niet in', somberde de voormalige Ajacied, die in Madrid negentig minuten op het veld stond.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.