Emanuelson: 'Al met al zijn we niet ontevreden met 1-1'

Urby Emanuelson is tevreden met het gelijkspel van AC Milan op bezoek bij PSV. De middenvelder van de Rossoneri zag tijdens de heenwedstrijd in de play-offs van de Champions League de Eindhovenaren sterk starten.

'De eerste helft was PSV de bovenliggende partij, wij begonnen erg moeizaam', reageerde Emanuelson na afloop tegenover de NOS. 'In tweede helft ging het bij ons stukken beter. Maar al met al denk ik niet dat wij ontevreden moeten zijn met 1-1.'

'Het was duidelijk dat dit onze eerste officiële wedstrijd van het seizoen was', vervolgde hij. 'PSV vloog erop en kreeg goede kansen. Wij hadden er maar één, maar die vloog er meteen in. Na rust waren we beter, maar kwam PSV op een voor ons knullige manier op gelijke hoogte.'

Emanuelson was onder de indruk van de opponent uit Eindhoven. 'PSV is een jonge ploeg, speelde gretig en fris. Alleen is het zaak om deze jonge groep wat langer bij elkaar te kunnen houden, want dat is alleen maar goed voor de toekomst.'

Over acht dagen, op woensdag 25 augustus, staat in Milaan de return op het programma.