Elia wacht race tegen de klok in aanloop naar Klassieker

Reacties

Eljero Elia wacht een race tegen de klok voor de Klassieker. De aanvaller sloot donderdag weer aan bij de groepstraining van Feyenoord. Elia is herstellende van enkel- en kuitklachten.

Elia wacht race tegen de klok in aanloop naar Klassieker

Het is dus nog onduidelijk of de vleugelspeler op tijd fit is voor het cruciale duel met Ajax van zondag (14.30 uur). Afgelopen dinsdag bleef Elia nog binnen om een individueel programma af te werken.

Klik op de afbeelding voor de graphic.
Klik op de afbeelding voor de graphic.

Na de 1-0 nederlaag op bezoek bij Sparta Rotterdam – toen hij met een injectie in zijn enkel speelde – miste Elia de duels met AZ (5-2 zege) en SC Heerenveen (2-1). Tijdens de interlandperiode werkte hij aan zijn herstel.

Eerder deze week kreeg Feyenoord goed nieuws in aanloop naar de kraker van zondag, toen Nicolai Jørgensen terugkeerde op de groepstraining. Deze donderdag werd duidelijk dat Tonny Vilhena in ieder geval niet van de partij is in de Arena door een schorsing.

Het is nog niet duidelijk of Terence Kongolo en Bilal Basaçikoglu, die net als Elia dinsdag niet meededen met de groep, donderdag wel op de besloten training aanwezig waren. Ook het meespelen van Rick Karsdorp tegen Ajax is onzeker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.