Elia is ziek van uitglijder: 'Ik heb geen seconde geslapen'

Een ongelukkig moment van Eljero Elia heeft Werder Bremen zaterdag de overwinning gekost. Althans, dat meent de aanvaller in kwestie. Waar de 2-0 voorsprong voor het grijpen lag, verloor zijn ploeg het competitieduel op bezoek bij Schalke 04 uiteindelijk met 3-1.

Elia is ziek van uitglijder: 'Ik heb geen seconde geslapen'

'Ik kan alleen maar excuses maken naar mijn ploeggenoten. Als ik de bal goed meeneem komen wij op 2-0 en is de wedstrijd gespeeld', aldus Elia in Bild. De Nederlander pikte de bal op na een flater van doelman Timo Hildebrand, maar gleed vervolgens uit waarmee de levensgrote kans te niet werd gedaan.

'Hildebrand had zijn loopbaan kunnen beëindigen als die bal erin was gegaan', zegt Elia over de blunder van Hildebrand, die eerder deze week ook al opzichtig in de fout ging in het Champions League-duel met Chelsea (3-0). 'Ik wilde de bal nog een keer voor mij uit tikken, maar daarna gleed ik weg. Het liep helemaal verkeerd af, ik kan alleen maar sorry zeggen.'

Dat Elia ziek was van de gemiste kans werd later die avond duidelijk. 'Ik heb geen seconde geslapen. Ik ben op een geven moment maar op mijn Playstation gaan spelen. Na wedstrijden slaap ik altijd slecht, maar val uiteindelijk wél in slaap. Alleen dit keer niet.' Werder is de nummer tien van Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen