Elftal van het Volk: Oranje met Van Dijk en Depay

Reacties

Als het aan voetbalminnend Nederland ligt starten Virgil van Dijk en Memphis Depay dinsdagavond in de basis tijdens het eerste EK-kwalificatieduel van Oranje met Tsjechië.

Elftal van het Volk: Oranje met Van Dijk en Depay

Daardoor zouden Bruno Martins Indi en Jeremain Lens moeten plaatsnemen op de reservebank. Datzelfde geldt voor Dirk Kuijt. De ervaren Katwijker moet wijken voor de klassieke rechtsbuiten Luciano Narsingh. Althans, dat is de mening van de bezoekers van Voetbal International.

Depay, Van Dijk en Narsingh zaten tijdens de vriendschappelijke interland tegen Italië (2-0 nederlaag) nog reserve, maar kunnen in aanloop naar het duel in Praag rekenen op de steun van het Nederlandse publiek. Dat geldt met name voor Depay. De aanvaller van PSV kreeg liefst 89% procent van de stemmen wat betreft de linksbuitenpositie.

Overigens kreeg Robin van Persie de meeste stemmen. De aanvoerder van Oranje is met 94% de absolute favoriet in de punt van de aanval, al moet aangetekend worden dat zijn directe concurrent Klaas-Jan Huntelaar niet van de partij is in verband met griep.

In totaal brachten vijftienduizend mensen hun stem uit sinds maandag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.