Elftal van het Volk: kiest Hiddink voor de juiste elf namen?

Reacties

Nederland hervat vrijdag tegen Kazachstan de kwalificatiereeks voor het EK in 2016. Bondscoach Guus Hiddink maakte een dag eerder de basisopstelling al bekend, maar zijn jullie het met hem eens?

Elftal van het Volk: kiest Hiddink voor de juiste elf namen?

Oranje verloor vorige maand in Praag met 2-1 van Tsjechië, door een kapitale fout van de nu geblesseerde Daryl Janmaat. Gregory van der Wiel vervangt de rechtsback, terwijl ook Ibrahim Afellay, Jeremain Lens en Arjen Robben nieuw zijn in de basiself ten opzichte van het uitduel met de Tsjechen.

De opstelling voor het duel met Kazachstan van vrijdag in De Arena (aftrap 20.45 uur) is dus op vier plaatsen gewijzigd. Jasper Cillessen, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daley Blind, Nigel de Jong, Wesley Sneijder en Robin van Persie hebben hun basisplaats behouden. Waar Hiddink in Praag begon met een 5-3-2-formatie, keert hij in de tweede EK-kwalificatiewedstrijd terug naar een 4-3-3-systeem.

Aan jullie de vraag of Hiddink voor de juiste elf namen heeft gekozen? In de aanloop naar het duel met Kazachstan zullen we al jullie antwoorden verzamelen en het Elftal van het Volk publiceren. Via de bolletjes/pijltjes zijn alle internationals (met uitzondering van de keepers) te vinden en op iedere positie neer te zetten. Veel plezier!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.