Elders over de grens: winst Galatasaray, Özbiliz verliest

In de rubriek Elders over de grens belichten we het belangrijkste nieuws van de speelronden in de kleinere (Europese) competities. Berichten uit de vier Europese toplanden vind je uitgebreider elders op onze site.

• Galatasaray is de Turkse competitie maar ternauwernood begonnen met een zege • Op eigen veld werd Kasimpasa met 2-1 verslagen • Aanvaller Umut Bulut was de gevierde man, hij zorgde in de 87ste minuut met zijn tweede treffer dat de gelijkmaker van Ilhan Eker louter voor de statistieken was • • Aras Özbiliz heeft maandagavond bij zijn debuut voor Kuban Krasnodar een 2-1 nederlaag bij Alania Vladikavkaz niet kunnen voorkomen • Toen de voormalige Ajacied het veld in kwam in de 81ste minuut stond de eindstand al op het scorebord • Onlangs stapte Dan Petrescu nog op als coach van Kuban • Juist de Roemeen zag in Özbiliz een waardevolle versterking • Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht op het VI-Scorebord.