Elders over de grens: prima generale PSV-opponent

In de rubriek Elders over de grens belichten we het belangrijkste nieuws van de speelronden in de kleinere Europese competities. Berichten uit de vier Europese toplanden vind je uitgebreider elders op onze site.

• Trabzonspor, komende donderdag tegenstander van PSV in de Europa League, had een eenvoudige avond thuis tegen Gaziantepspor • Al was dat mede dankzij Ivelin Popov, die in de achtste minuut een eigen doelpunt maakte en twaalf minuten later een strafschop miste • Onder andere door twee benutte strafschoppen van Burak Yilmaz liep Trabzonspor daarna uit naar een 4-1 zege • De spits heeft nu 27 doelpunten gemaakt in 23 competitieduels • Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht op het VI-Scorebord.