Elders over de grens: Besiktas, Fenerbahçe onderuit

In de rubriek Elders over de grens belichten we het belangrijkste nieuws van de speelronden in de kleinere Europese competities. Berichten uit de vier Europese toplanden vind je uitgebreider elders op onze site.

• Na het 1-1 gelijkspel van koploper Galatasaray woensdagavond thuis tegen Antalyaspor kon Fenerbahçe een dag later op gelijke hoogte komen, maar Theofanis Gekas voorkwam dit • Op bezoek bij Samsunspor kwam Fener dankzij een treffer van voormalig FC Twente-aanvaller Miroslav Stoch nog wel op voorsprong, maar drie treffers van Gekas zorgden voor een 3-1 nederlaag • Ook nummer drie Besiktas profiteerde niet van het puntenverlies van Galatasaray • Op eigen veld ging het met 1-0 onderuit tegen Mersin Idman Yurdu • Erdal Kılıçarslan maakte kort voor rust de enige treffer • Ricardo Quaresma werd vijf minuten voor tijd van het veld gestuurd aan de kant van de thuisclub • Voor alle uitslagen en doelpuntenmakers van de bovenstaande competities kunt u terecht op het VI-Scorebord.