El Makrini (Roda) en Pantic (Excelsior) drie duels geschorst

Reacties

Roda JC moet het twee wedstrijden stellen zonder Mohamed El Makrini. De middenvelder is maandag voor drie duels geschorst waarvan een voorwaardelijk naar aanleiding van zijn rode kaart tegen SC Heerenveen van afgelopen zaterdag (3-0).

El Makrini (Roda) en Pantic (Excelsior) drie duels geschorst

El Makrini werd na 54 minuten uit het veld gestuurd in het Abe Lenstra Stadion na een grove charge op Martin Ødegaard. Roda JC wist met tien man geen stand te houden in Heerenveen.

De degradatiekandidaat uit Kerkrade heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager direct geaccepteerd. El Makrini, die sinds eind januari voor Roda JC speelt, mist daardoor de wedstrijden tegen PSV (uit) en FC Groningen (thuis).

Pantic
Ook Danilo Pantic van Excelsior is maandag voor drie wedstrijden geschorst, waarvan een voorwaardelijk. De Kralingers hebben het schikkingsvoorstel van de aanklager al geaccepteerd.

De middenvelder werd afgelopen zaterdag tegen Willem II (0-2 verlies) vlak voor tijd uit het veld gestuurd door scheidsrechter Ed Janssen. Pantic mist daardoor de uitwedstrijd tegen AZ en het thuisduel met SC Heerenveen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.