El Hassnaoui van De Graafschap naar Sparta Rotterdam

Soufian El Hassnaoui speelt de komende twee seizoenen voor Sparta Rotterdam. De 23-jarige aanvaller vertrekt transfervrij bij De Graafschap, waar hij enige tijd uit de A-selectie was verwijderd door trainer Pieter Huista vanwege onprofessioneel gedrag.

El Hassnaoui van De Graafschap naar Sparta Rotterdam

El Hassnaoui had nog een contract tot medio 2015 in Doetinchem maar was gedurende de tweede seizoenhelft voornamelijk veroordeeld tot invalbeurten, hetgeen bij Sparta moet veranderen. De overgang naar Rotterdam ziet de voormalig jeugdinternational van Marokko als een stap vooruit in zijn carrière.

'Ik ben op een heel correcte manier benaderd door Sparta en tot nu toe perfect ontvangen. Als je bij Sparta rondloopt ben je eigenlijk bij een Eredivisieclub die in de Jupiler League speelt. We hebben komend seizoen een mooie uitdaging om Sparta hogerop te brengen', stelt hij op de clubwebsite.

Technisch directeur Wiljan Vloet denkt dat El Hassnaoui Sparta van aanvallende impulsen kan voorzien. 'Soufian is behendig en kan voor meer creativiteit zorgen in ons team. Tevens is hij op meerdere posities inzetbaar', aldus Vloet.

Behalve El Hassnaoui hoopt Sparta op korte termijn meer aankopen te presenteren. 'We zijn nog bezig met twee verdedigers en dan bij voorkeur linksbenige spelers, maar daar kan ik op dit moment nog niet meer over melden', besluit Vloet.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen