El Hamdaoui versterkt aanval van AZ

Reacties

Mounir El Hamdaoui keert als contractspeler terug bij AZ. Dinsdagmiddag wordt het mondelinge akkoord met de 31-jarige Marokkaan over een verbintenis tot medio volgend jaar bezegeld.

El Hamdaoui versterkt aanval van AZ

El Hamdaoui trainde al een paar weken mee bij de club die hij in het seizoen 2008/09 met 23 doelpunten naar de landstitel schoot. Hij viel gelijk op door zijn fitheid en gedrevenheid. Zijn voorkeur ging aanvankelijk uit naar een nieuwe buitenlandse werkgever, maar concrete belangstelling bleef uit.

El Hamdaoui wil zich nu bij AZ in de kijker spelen. Na zijn vertrek bij Ajax in 2012 kwam de bij Excelsior opgeleide aanvaller nog maar weinig aan spelen toe. Het bleef bij 35 wedstrijden voor Fiorentina en Málaga (op huurbasis) in drie jaar.

Na een matige seizoenstart heeft AZ wel behoefte aan een extra aanvaller. El Hamdaoui is echter nog niet speelgerechtigd in de Europa League, aangezien de spelerslijst al bij de UEFA ligt. Daarom ontbreekt hij deze week ook in het thuisduel met FC Augsburg. Indien de Alkmaarders de groepsfase overleven, is de Eredivisie-topscorer van 2009 weer inzetbaar. Komende zondag zal hij al zijn rentree kunnen maken in De Kuip tegen Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.