El Azzouzi draait tegen NAC warm voor weerzien met Ajax

Reacties

Twee doelpunten van Zakaria El Azzouzi zijn voor Sparta Rotterdam niet genoeg gebleken om op de jaarlijkse familiedag af te rekenen met NAC Breda. De Rotterdamse promovendus bleef in het laatste duel van de oefencampagne steken op 2-2.

El Azzouzi draait tegen NAC warm voor weerzien met Ajax

In eigen huis nam Sparta tot twee keer toe de leiding tegen NAC. El Azzouzi was voor rust attent bij een slippertje van NAC-doelman Jorn Brondeel en tikte in het tweede bedrijf een rebound binnen, nadat Ryan Sanusi de lat had geraakt.

Genoeg voor een Rotterdamse zege waren deze treffers niet. Cyriel Dessers en Jeff Stans sleepten met goals namens NAC een remise uit de strijd. De treffer van Stans was een strafschop na een handsbal van Michel Breuer.

Volgende week zondag keert Sparta na zes jaar afwezigheid terug in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen vice-kampioen Ajax. Voor El Azzouzi, die met vijf goals topscorer is van de voorbereiding bij Sparta, is dat duel extra bijzonder. De twintigjarige aanvaller wordt namelijk gehuurd van Ajax.

Bekijk hier het hele oefenoverzicht van Sparta.

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.