El Ahmadi: 'Wat kilo's afgevallen, maar wel volledig fit'

Reacties

Karim El Ahmadi is speelklaar voor de uitwedstrijd tegen FC Twente (zondag, aftrap 14.30 uur). De van het toernooi om de Afrika Cup teruggekeerde middenvelder kan zondag in zijn geboortestad Enschede zijn rentree maken voor Feyenoord.

El Ahmadi: 'Wat kilo's afgevallen, maar wel volledig fit'

De Rotterdammers kwamen de drie competitiewedstrijden zonder El Ahmadi schadevrij door en kunnen nu dus weer per direct beschikken over de sterkhouder. 'Ik ben fit en heb alles gespeeld en iedere keer getraind. Natuurlijk ben ik blij dat ik heelhuids ben teruggekomen. Ik ben wel wat kilo's afgevallen, maar voel me volledig fit', aldus de 32-jarige Marokkaan op het clubkanaal.

El Ahmadi verloor met Marokko in de kwartfinale van Egypte en dat doet nog steeds pijn. 'Het was zeker zuur, vooral ook omdat Egypte in de laatste paar minuten scoorde. Het kon beide kanten op. Het is jammer dat je die wedstrijd verliest, maar al met al kunnen we denk ik terugkijken op een goed toernooi.'

Wel waren de omstadigheden in Gabon zwaar, zo geeft de Feyenoord-middenvelder aan. Al wil El Ahmadi ook niet klagen. 'Het was warm en de velden waren slecht. Het is de Afrika Cup. Daar komen andere dingen bij kijken en dat heeft ook wel zijn charme denk ik', zegt de Feyenoorder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.