El Ahmadi sluit vertrek niet uit vanwege afscheid Rutten

Reacties

Nu bevestigd is dat Fred Rutten na dit seizoen stopt als trainer van Feyenoord, denkt Karim El Ahmadi serieus na over zijn toekomst in De Kuip. De dertigjarige middenvelder onderhoudt een warme band met de hoofdcoach die hem naar Rotterdam haalde maar aan het einde van het seizoen de club gaat verlaten. Een vertrek van de speler is niet uit te sluiten.

El Ahmadi sluit vertrek niet uit vanwege afscheid Rutten

Hoewel hij nog een contract tot medio 2017 heeft, is wat El Ahmadi betreft het perspectief door het vertrek van Rutten flink vertroebeld. De middenvelder kwam afgelopen zomer op voorspraak van Rutten, die eerder met hem samenwerkte bij FC Twente, naar Feyenoord.

Dit seizoen is El Ahmadi een vaste waarde bij Feyenoord, waar hij aan zijn tweede periode begon. In 21 competitieduels scoorde hij twee keer. Tussen 2008 en 2012 stond de Marokkaan ook in Rotterdam-Zuid onder contract en werd hij tussentijds aan Al Ahli in Dubai verhuurd. 

Behalve de onzekerheid over El Ahmadi bestaat er bij meer spelers twijfel over de toekomst in Rotterdam. Aanvoerder Jordy Clasie en Tonny Vilhena zullen vrijwel zeker vertrekken, terwijl er waarschijnlijk ook interesse zal komen voor Lex Immers. Bovendien zal Feyenoord eerst moeten bepalen wie Rutten op gaat volgen.

Feyenoord overweegt daarbij voor de huidige assistenten Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst te gaan, terwijl zij nooit als eindverantwoordelijken voor een volwassen spelersgroep hebben gestaan. Is dat verstandig? Lees hier het antwoord op die vraag en meer rond het vertrek van Rutten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.