Eisenga wacht bij SC Heerenveen lastig besluit over Vonk

Reacties

Bij SC Heerenveen is de herstructurering van de organisatie nagenoeg voltooid. Alleen de positie van manager technische zaken moet nog worden ingevuld.

Eisenga wacht bij SC Heerenveen lastig besluit over Vonk

Hans Vonk bekleedt die functie nog op interim-basis, maar hij behoorde tot de mislukte structuur met een one tier board waarin zeven leden zaten die allemaal moesten opstappen. Het contract van Vonk loopt bovendien na dit seizoen af.

Uit goed werkgeverschap zal directeur Luuc Eisenga de oud-doelman tijdig mededelen of diens contract al dan niet wordt verlengd. Dit is een zeer precair thema binnen de Friese club, aangezien een aanzienlijk deel van het personeel bij monde van de ondernemingsraad herhaaldelijk heeft laten niet met Vonk door tewillen.

Vonk wordt verweten dat hij te weinig onafhankelijk van erevoorzitter Riemer van der Velde opereert, slecht communiceert en een selectie heeft samengesteld die niet in balans is. Maar het zijn juist clubiconen als Van der Velde en Foppe de Haan die graag zouden zien dat Eisenga het contract met Vonk wel verlengt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.