Eindhoven wint in Doetinchem, Volendam verslaat Achilles

In speelronde tien van de Jupiler League won FC Eindhoven opvallend eenvoudig van De Graafschap, terwijl FC Volendam in Groesbeek weinig moeite had met Achilles'29.

Eindhoven wint in Doetinchem, Volendam verslaat Achilles

De Graafschap – FC Eindhoven 1-3
FC Eindhoven heeft goede zaken gedaan op bezoek bij De Graafschap. Door de overwinning passeert de ploeg van trainer Jean-Paul de Jong de Superboeren op de ranglijst van de Jupiler League. De Brabanders hadden slechts een kwartier nodig om de marge op twee doelpunten te zetten.

Terwijl de Belg Fries Deschilder verantwoordelijk was voor de eerste treffer, verdubbelde Donny de Groot even later de score. In de tweede helft redde Piotr Parzyszek uiteindelijk de eer voor de thuisploeg door de 3-1 aan te tekenen, nadat Nayib Lagouireh na een uur de wedstrijd in het slot had gegooid. Door de overwinning bezet FC Eindhoven de derde plaats met 27 punten, gevolgd door De Graafschap op twee punten.

Achilles'29 – FC Volendam 0-2
FC Volendam heeft een plichtmatige overwinning geboekt op de nummer negentien van de Jupiler League. Namens het elftal van trainer Hans de Koning bezorgden doelpuntenmakers Nick Coster en Kevin Wattamaleo de drie punten voor Volendam, dat na tien speelronden de zevende plaats bezet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen