Eindhoven wint in Amsterdam ondanks goal Fischer

Reacties

Terwijl FC Eindhoven en Roda JC Kerkrade zegevierden, gaven andere kandidaten voor de play-offs, met uitzondering van FC Emmen, niet thuis.

Eindhoven wint in Amsterdam ondanks goal Fischer

Jong Ajax - FC Eindhoven 1-2
Viktor Fischer heeft zijn eerste officiële doelpunt te pakken sinds zijn rentree na ruim een jaar blessureleed. De Deense aanvaller van Ajax tekende in de 52ste minuut uit een vrije trap voor de gelijkmaker tegen FC Eindhoven, dat op voorsprong was gekomen via Roald van Hout. Maar goed voor een punt was het niet, want in de slotfase zorgde Tom Boere ervoor de drie punten met de nummer twee van de Jupiler League naar Brabant gingen.

Roda JC Kerkrade - Achilles '29 3-0
Roda JC Kerkrade kan zich opmaken voor de play-offs na de tweede zege op rij. Na FC Den Bosch moest Achilles ’29 zijn meerdere erkennen in de Limburgers. Het eigen doelpunt van Tim Verhoeven bleek het begin van het einde voor de Groesbeekse gasten, die ook nog Danny Schreurs en Raymond Gyasi zagen scoren voor de thuisclub. Dankzij de zege verstevigde Roda JC de derde plaats, die aan het einde van de rit een plaats in de tweede ronde van de play-offs oplevert.

FC Volendam - Jong FC Twente 2-2
FC Volendam heeft een punt overgehouden aan het bezoek van Jong FC Twente. Het was de beloning voor de getoonde veerkracht, want na ruim een half uur stond de ploeg van trainer Hans de Koning achter door goals van Jari Oosterwijk en Chris David. Kevin Brands en Ludcinio Marengo stelden snel orde op zaken, maar verder dan de gelijkmaker kwam FC Volendam niet tegen de Tukkers.

FC Emmen - Fortuna Sittard 3-2
FC Emmen heeft een grote stap gezet op weg naar de play-offs. Maar het ging de Drentse club allerminst eenvoudig af tegen het laag geklasseerde Fortuna Sittard, dat tot de 79ste minuut nog op een 2-1 voorsprong stond. Cas Peters en Leandro Resida zorgden voor een mooie ontknoping voor FC Emmen, dat door de zege de zesde plaats steviger in handen heeft.

Helmond Sport - De Graafschap 2-1
De Graafschap, ook verwikkeld in de jacht op een plaats in de nacompetitie, heeft een slecht eerste half uur moeten bekopen met een nederlaag. De Doetinchemse formatie keek na 26 minuten tegen een 2-0 achterstand aan, terwijl Helmond Sport via Stanley Elbers ook nog een strafschop had gemist. Vlatko Lazic kwam met een snel antwoord, maar daar bleef het ook bij. 

VVV-Venlo - Jong PSV 0-2
Jong PSV heeft VVV-Venlo op eigen veld de eerste nederlaag toegebracht sinds augustus 2014. Erik Quekel en Aleksandar Boljevic brachten de Eindhovense beloftes al in de eerste helft in een zetel voor de zege op VVV, dat door de slechte beurt verzuimde de achtste plaats - goed voor nacompetitie - steviger in handen te hebben.

Overige uitslagen:
MVV Maastricht - Telstar 3-0
FC Oss - FC Den Bosch 2-1
Almere City FC - RKC Waalwijk 2-3

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.