Eindhoven verlengt tegen Den Bosch dramatische reeks

FC Eindhoven is er op bezoek bij FC Den Bosch niet in geslaagd een belabberde reeks te doorbreken. De ploeg van trainer Ernest Faber verloor voor de zevende keer op rij (3-1) en wacht al tien duels op een overwinning.

In de wedstrijd tussen Den Bosch en Eindhoven, twee grijze middenmoters, trok de thuisploeg aan het langste eind. De ploeg van trainer Alfons Groenendijk stond na twintig minuten spelen al op een riante 2-0 voorsprong door doelpunten van Ronnie Reniers (tegendraadse kopbal) en Paco van Moorsel (strafschop).

Nog voor rust deed Sjors Paridaans met een kopbal iets terug. Pas diep in de blessuretijd maakte de debuterende invaller Diego Karg aan alle onzekerheid een einde: 3-1.

Voor Eindhoven houdt de malaise maar aan. De Brabanders wachten al sinds 28 januari op een overwinning. Destijds was de ploeg met 3-2 te sterk voor Fortuna Sittard. Eindhoven staat na 31 duels op een twaalfde plaats met 36 punten. Den Bosch heeft vier punten meer. Foto: VI Images