Eindhoven denkt na afzeggen Fräser aan coach De Jong

Jean-Paul de Jong en FC Eindhoven hebben een eerste gesprek achter de rug. De Eindhovenaren overwegen De Jong aan te stellen als trainer, nadat eerder deze week Henk Fräser het aanbod afsloeg.

Eindhoven denkt na afzeggen Fräser aan coach De Jong

Fräser raakte niet overtuigd van de mogelijkheden bij de Brabanders in de toekomst. De Jong, momenteel trainer van Jong FC Utrecht, liet begin april weten de Domstad na het seizoen te verlaten.

Dat kwam doordat de clubleiding langer door besloot te gaan met Jan Wouters, waardoor een mogelijk debuut als hoofdtrainer bij FC Utrecht zou worden uitgesteld.

'Ik richt mij op een functie als assistent-trainer in het betaalde voetbal, of als zelfstandig hoofdtrainer', zei De Jong destijds. 'Daar liggen mijn ambities. Ik heb mijn visie op voetbal en wil die uitdragen. Zeker nu ik mij verder aan het ontwikkelen ben door het volgen van de opleiding Coach Betaald Voetbal.'

FC Eindhoven staat momenteel nog onder leiding van interim-trainer Pascal Maas, nadat John Lammers werd ontslagen. Eindhoven eindigde dit seizoen teleurstellend als laatste in de Jupiler League.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen