Einde van lange loopbaan Karim El Ahmadi (37) komt in zicht

Reacties

Karim El Ahmadi gaat op korte termijn waarschijnlijk een punt achter zijn loopbaan zetten. De 37-jarige middenvelder speelt sterk met die gedachte nu zijn periode bij Al-Ittihad op zijn einde loopt.

Einde van lange loopbaan Karim El Ahmadi (37) komt in zicht
© Pro Shots

Dat heeft El Ahmadi zondagochtend bevestigd in het programma Goedemorgen Eredivisie op ESPN. 'Zoals het er nu naar uitziet, ga ik stoppen. Het is nog niet officieel. Ik wil mijn blessure afwachten. Ik ga nog wel meetrainen bij de club. Ik heb in mijn hoofd al bijna gezegd "Ik ga stoppen", maar het is nog niet honderd procent', hield de voormalig international van Marokko nog een kleine slag om de arm.

El Ahmadi speelt sinds 2018 in Saoedi-Arabië, toen er na vier jaar een einde kwam aan zijn tweede periode bij Feyenoord. 'Ik heb er vier jaar gezeten', zei hij over zijn verblijf bij Al-Ittihad. 'Ik heb het enorm naar mijn zin gehad. De laatste jaren hebben we heel goed gepresteerd met de club. Finales gespeeld, maar nog niet gewonnen. Hopelijk worden we dit jaar kampioen, dat zou een mooi afscheid zijn.'

Door een voetblessure speelde El Ahmadi zijn laatste wedstrijd voor de koploper van Saoedi-Arabië in januari van dit jaar. In totaal speelde de voormalig speler van FC Twente, Feyenoord, FC Ahli en Aston Villa meer dan 500 officiële duels in achttien jaar betaald voetbal. Zijn grootste successen vierde El Ahmadi met Feyenoord, waarmee hij kampioen werd (2017) en de KNVB-beker won (2016, 2018).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer K. El Ahmadi
Meer over K. El Ahmadi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.