Einde kalenderjaar dreigt voor Narsingh

Reacties

PSV kan drie weken niet beschikken over Luciano Narsingh. De rechterspits liep afgelopen woensdag een hamstringblessure op en lijkt aan zijn winterstop te kunnen beginnen.

Einde kalenderjaar dreigt voor Narsingh

Narsingh (23) moest zich tijdens het uitduel met Manchester United in de Champions League (0-0) al na een ruim kwartier laten vervangen, voor hem kwam Gastón Pereiro in het veld. Eerder op de vrijdag liet trainer Phillip Cocu al weten dat hij voor het thuisduel met AZ van komende zondag (16.45 uur) niet op Narsingh rekende, een scan heeft nu uitgewezen dat hij drie weken niet inzetbaar is. Zodoende mist hij sowieso de wedstrijden tegen AZ, Vitesse, CSKA Moskou, Roda JC Kerkrade en Heracles Almelo (KNVB-beker). Ook het laatste duel voor de winterstop (PEC Zwolle-thuis op 19 december) staat voor hem op de tocht.

De blessure vormt de voorlopige afsluiting van een vervelende periode voor Narsingh. Nadat hij al eerder zijn plek in het Nederlands elftal verloor, werd hij in de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht voortijdig gewisseld. Daarbij werd hij - net als Adam Maher - massaal uitgefloten door het eigen publiek. Tegen Willem II moest het duo vervolgens op de bank beginnen. Daags na de 2-2 in Tilburg kreeg Narsingh het vervolgens aan de stok met ploeggenoot Stijn Schaars, die de woordenwisseling met Narsingh als voorbeeld nam om het gebrek aan groepsgevoel bij PSV te benadrukken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.