Eigen doelpunt Álvarez wordt Mexico niet fataal: Lozano voorkomt nederlaag

Reacties

Mexico plaatste zich zondag voor de finaleronde van de Nations League. Een eigen doelpunt van Edson Álvarez gaf Jamaica hoop op een stunt, maar door een benutte penalty van Hirving Lozano kwam er geen winnaar (2-2).

Eigen doelpunt Álvarez wordt Mexico niet fataal: Lozano voorkomt nederlaag
© CONCACAF

Ten opzichte van de overwinning op Suriname koos bondscoach Diego Cocca voor een volledig nieuw elftal. Dat ging ten koste van Santiago Giménez (Feyenoord) en PSV'er Érick Gutiérrez, die donderdag nog de aanvoerdersband droeg. Met Ajacieden Álvarez en Jorge Sánchez in de basis speelde Mexico een moeizame wedstrijd tegen Jamaica.

Door een doelpunt van Bobby Reid kwamen de bezoekers verrassend op voorsprong in Estadio Azteca. Orbelin Pineda herstelde de verhoudingen, maar door een ongelukkig moment van Álvarez ging Jamaica opnieuw aan de leiding. De controleur van Ajax liep een corner van Reid achter zijn eigen doelman Guillermo Ochoa (zie video vanaf 0:29).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een benutte penalty van voormalig PSV'er Lozano bepaalde de eindstand nog voor rust op 2-2. Door dat resultaat sloeg Mexico de aanval van Jamaica af en sluit ​El Tricolor voor de finaleronde van de CONCACAF Nations League.​​​​​​ Suriname eindigde als laatste.

Bekijk hier al onze video's
Meer Mexico
Meer over Mexico
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.