Effectief Inter ontsnapt aan gezichtsverlies in Frosinone

Reacties

Mauro Icardi heeft Internazionale, ondanks een zwak optreden, drie punten bezorgd in het uitduel met Frosinone: 0-1. Het is de elfde keer dit seizoen dat de Italiaanse topclub met dit minimale verschil wint.

Effectief Inter ontsnapt aan gezichtsverlies in Frosinone

Inter verspeelde in de vorige twee speelrondes dure punten in de strijd om Europees voetbal en dus voelde Frosinone dat er wat te halen viel tegen de ploeg van trainer Roberto Mancini. De promovendus maakte ook lange tijd aanspraak op een stunt.

In de tweede helft ontsnapte Inter twee keer aan een tegentreffer. Luca Paganini raakte de binnenkant van de paal met een kopbal en Daniel Pavlovic schoot een vrije trap tegen de bovenkant van de lat. Inter ging effectiever om met de mogelijkheden, want een kwartier voor tijd kopte Icardi een voorzet van Ivan Perisic knap binnen.

Dat bleek de beslissing, want in de slotfase was Frosinone met tien man niet in staat tot een slotoffensief. Leonardo Blanchard kreeg in de tachtigste minuut zijn tweede gele kaart en kon inrukken, waarmee de laatste hoop voor zijn team vervloog. Frosinone, dat via een schot van Daniel Ciofani op de buitenkant van de paal nog een derde keer het aluminium raakte, blijft negentiende, terwijl Inter naar de vierde plek klimt. Fiorentina kan zondag die positie weer overnemen van Inter als het wint bij Empoli.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.