Eerste overwinning voor Nederlands duo bij Málaga

Joris Mathijsen en Ruud van Nistelrooy hebben hun eerste zege met Málaga geboekt. Met de twee Nederlanders in de gelederen won de ambitieuze club met 4-0 van Granada.

Eerste overwinning voor Nederlands duo bij Málaga

Van Nistelrooy wacht nog op zijn eerste competitietreffer. De spits zag aan het einde van de eerste helft een inzet op de bovenkant van de lat belanden en raakte bij een stand van 4-0 de bal van korte afstand verkeerd. De hoofdrol aan de kant van Málaga was weggelegd voor Santi Cazorla. Met twee treffers en een assist leidde hij zijn ploeg naar de winst in de streekderby.

Málaga revancheerde zich met de 4-0 overwinning voor de valse start van twee weken geleden bij Sevilla. De bijeengekochte ploeg bleek die tegenvaller goed verwerkt te hebben. Het na lange tijd op het hoogste niveau teruggekeerde Granada wacht daarentegen nog altijd op de eerste treffer.

Santi Cazorla had al binnen vijf minuten succes. Nog voor er een half uur gespeeld was had Joaquín Málaga op 2-0 gezet. Het gepromoveerde Granada kwam er niet aan te pas, Málaga heerste en behield het initiatief. Cazorla maakte uit een vrije trap vlak na rust zijn tweede treffer van de avond en zijn derde van dit seizoen. De van Villarreal overgekomen speler liet Joaquín ook zijn tweede van de avond maken. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's