Eerste overwinning Moyes dankzij hattrick Vela

Reacties

David Moyes heeft thuis tegen Elche zijn eerste overwinning geboekt als trainer van Real Sociedad (3-0). Carlos Vela was goud waard voor de Basken.

Eerste overwinning Moyes dankzij hattrick Vela

Nadat zijn debuut vorige week tijdens het uitduel met Deportivo La Coruña nog was geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel, beloofde Moyes spektakel voorafgaand aan de wedstrijd tegen Elche. En de voormalig manager van Everton en Manchester United hield woord, want op overtuigende wijze werd voor de derde keer dit seizoen gewonnen in de Primera División.

Vela was met drie doelpunten de absolute uitblinker in Anoeta, terwijl de Mexicaan tot dusver pas twee keer gescoord had in competitieverband. Carlos Martínez was twee keer de aangever en Xabi Prieto zorgde bij het tweede doelpunt voor de assist. Al na 53 minuten leidde Sociedad met 3-0, waarna de club was gas terugnam.

Real Sociedad stijgt door de overwinning van de zestiende naar de twaalfde plaats in de Primera División, terwijl Elche negentiende blijft. Volgende week wacht voor Moyes en zijn ploeg het bezoek aan Villarreal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.