'Eerst maar eens van de laatste plaats afkomen'

Reacties

Voor trainer John Stegeman en Heracles Almelo staat zaterdagavond in het eigen Polman Stadion een belangrijk duel op het programma. De hekkensluiter krijgt dan Willem II op bezoek.

'Eerst maar eens van de laatste plaats afkomen'

Waar de Tilburgers voor het seizoen regelmatig genoemd werden als degradatiekandidaat geeft een blik op de ranglijst na negen speelronden een heel ander beeld. Willem II is twaalfde met twaalf punten en juist Heracles staat onderaan. De Almeloërs pakten drie weken geleden hun enige punten van het seizoen toen NAC met 6-1 werd verslagen.

Na die zo verlossende eerste punten verloor Heracles met 2-1 bij Feyenoord. Stegeman weet wat er zaterdag gevraagd wordt. Om niet verder achterop te raken en het gat met de Tilburgers al te zien groeien naar twaalf (!) punten, moet er worden gewonnen.

'Het is weer een examen morgen', zegt Stegeman op de clubwebsite 'Winnen geeft een goed gevoel, we moeten eerst maar eens zorgen van die laatste plaats af te komen.' Bij een zege zou Heracles de rode lantaarn kunnen overdragen aan FC Dordrecht, dat na negen duels maar twee punten meer heeft. Verder staan alleen ADO Den Haag en NAC Breda nog enigszins in het zicht, met respectievelijk vier en zes punten meer. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.