'Durf niet te zeggen of we Chivu nog terugzien op het veld'

Cristian Chivu moet zijn loopbaan mogelijk vroegtijdig beëindigen als gevolg van een slepende voetblessure. Dat laat de zaakwaarnemer van de verdediger van Internazionale weten.

'Durf niet te zeggen of we Chivu nog terugzien op het veld'

Chivu speelde dit seizoen geen minuut voor Inter en het is de vraag of de Roemeen überhaupt nog aan spelen toe gaat komen. 'Ik durf niet te zeggen of we Chivu nog terugzien op het voetbalveld. Het is een delicate kwestie', laat zaakwaarnemer Victor Becali weten.

De 33-jarige verdediger onderging afgelopen zomer voor de derde keer een voetoperatie. Zijn herstel van die ingreep verloopt niet zo snel als gehoopt. 'Hij verblijft nu in Milaan en werkt hard aan zijn revalidatie', vervolgt Becali.

Vorig seizoen stond de voormalige speler van Ajax al maandenlang aan de kant vanwege klachten aan een voet. In het voorjaar raakte Chivu fit en speelde hij enkele wedstrijden, waarna Inter besloot zijn aflopende contract met een jaar te verlengen. 'Zodra we meer weten over Chivu's fysieke status gaan we met Inter over de situatie praten', gaat de zaakwaarnemer verder.

Chivu staat sinds 2007 onder contract bij Inter, dat hem destijds overnam van AS Roma. Voornamelijk door blessureleed speelde de mandekker nooit meer dan 26 competitiewedstrijden per seizoen voor de Nerazzurri. Tussen 1999 en 2003 stond Chivu onder contract bij Ajax, waarmee hij een keer kampioen werd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen