media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Duo Langeler/Stam stopt eind dit seizoen bij PEC Zwolle

Duo Langeler/Stam stopt eind dit seizoen bij PEC Zwolle

Art Langeler en zijn assistent-trainer Jaap Stam vertrekken na dit seizoen bij PEC Zwolle. Beiden zijn in het bezit van een aflopend contract en hebben los van elkaar besloten niet verder te willen. Dat heeft technisch directeur Gerard Nijkamp aan Voetbal International laten weten.

Nijkamp betreurt het besluit van het tweetal zeer, hij was graag met ze doorgegaan. 'Ze hebben mij aangegeven te stoppen. Ondanks het feit dat Langeler en ik vrienden zijn weet ik niets van zijn verdere plannen. Dus ik weet ook niet of er al wat anders speelt.'

Langeler nam in december 2009 het stokje over van de destijds bij FC Zwolle ontslagen Jan Everse. Met Jaap Stam aan zijn zijde greep Langeler in het seizoen 2010/11 nog naast promotie naar de Eredivisie, iets dat een jaar later wel lukte. Op dit moment staat PEC veertiende, met vijftien punten uit achttien wedstrijden.

Langeler geeft na de ochtendtraining een persconferentie, waarin hij zijn besluit verder zal toelichten. (Marco Timmer)Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.


Laatste nieuws