'Duizendpoot' Keizer technisch manager Cambuur

Reacties

Marcel Keizer begint per volgend seizoen als manager technische zaken bij SC Cambuur. Hij neemt dat takenpakket over van Gerald van den Belt, die zich volledig op algemene zaken gaat richten.

'Duizendpoot' Keizer technisch manager Cambuur

Keizer is met de club uit Leeuwarden een contract voor twee seizoenen overeengekomen. De ex-voetballer kent een rijk verleden in de Friese hoofdstad, want hij was tussen 1989 en 1998 al als speler actief voor Cambuur. De Leeuwarders nemen Keizer over van Telstar, waar hij bezig is aan zijn tweede seizoen als trainer.

'Marcel was vorig jaar al bij ons in beeld toen we een nieuwe trainer zochten', licht algemeen directeur Gerald van den Belt toe aan Voetbal International. 'Hij is iemand die precies zo over het spelletje denkt als de andere mensen binnen deze club. Als de samenwerking goed bevalt, kan hij binnen een paar jaar uitgroeien tot technisch directeur.'

'Dat Marcel een rijk verleden heeft bij Cambuur, is mooi meegenomen. Het was niet een doorslaggevende factor, want Marcel voldoet gewoon aan alles wat wij zochten in een technisch manager', vervolgt Van den Belt. 'Als trainer van Telstar heeft hij al als duizendpoot gefunctioneerd op technisch gebied. Dat gaat hij bij ons ook doen.' (Reon Boeringa)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.