'Duizend keer gaat het goed, één keer niet'

Reacties

De keepers speelden een hoofdrol bij Sparta Rotterdam – FC Eindhoven. Zowel Khalid Sinouh als Tom Muyters hield niet het beste gevoel over aan de start van de play-offs.

'Duizend keer gaat het goed, één keer niet'

Sinouh kon terugkijken op een goede wedstrijd met de gestopte strafschop van Nayib Lagouireh als hoogtepunt, al was het uiteindelijke resultaat bitter voor de Marokkaanse aanvoerder van Sparta.

'Als je een penalty stopt en in de 88ste minuut de 1-1 tegen krijgt, dan ben je er ziek van', zei Sinouh tegen FOX Sports. 'Maar we hebben vrijdag nog een wedstrijd. Het enige dat we kunnen doen is keihard knokken. Dat hebben we vandaag gelukkig gedaan. Zonde dat ze die ene goal er nog in prikten.'

Die gelijkmaker van Anthony van den Hurk kwam voor Tom Muyters (foto) als geroepen. De doelman van FC Eindhoven was met een pijnlijke blunder verantwoordelijk geweest voor de 1-0 van Sparta.

'De 1-1 was wel een opluchting voor mij, maar we kwamen verdiend gelijk', zei Muyters na afloop. 'Jammer als je als keeper zo'n goal tegen krijgt. Duizend keer gaat het goed, één keer niet. Maar deze wedstrijd biedt heel veel perspectief voor vrijdag.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.