Duitser fluit Ajax, AZ krijgt Oostenrijker

Reacties

De uitwedstrijd van Ajax tegen Celtic is in Duitse handen. Felix Zwayer (foto) heeft de leiding over het Europa League-duel van donderdag 21.05 uur.

Duitser fluit Ajax, AZ krijgt Oostenrijker

Van de drie overgebleven Nederlandse deelnemers aan de Europa League staat Ajax er het minst slecht voor. De Amsterdammers hebben progressie vanuit Groep A niet in eigen hand. Ajax heeft drie punten en blijft daarmee alleen Celtic (twee) voor. Fenerbahçe heeft vijf punten en Molde FK is met tien punten al uit beeld.

AZ maakt nog een hele kleine kans op een plek bij de laatste 32 van de Europa League. Het thuisduel van de Alkmaarders met Partizan Belgrado (donderdag, 19.00 uur) wordt gefloten door Harald Lechner. AZ heeft na vier duels drie punten in Groep L en staat onder Partizan (zes), FC Augsburg (zes) en Athletic de Bilbao (negen).

De uitwedstrijd van FC Groningen tegen Olympique Marseille (donderdag, 21.05 uur) wordt geleid door een scheidsrechter uit Letland: Andris Treimanis. De Groningers hebben pas een punt na vier duels en zijn daarmee al uitgeschakeld in Groep F.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.