Met het WK-ticket op zak heeft Duitsland met kinderlijk gemak Liechtenstein verslagen. Die Mannschaft haalde net niet de dubbele cijfers.

Duitsland
Duitsland
9 - 0
Liechtenstein

Voor de wedstrijd werd Joachim Löw in het zonnetje gezet. De man die na het EK afzwaaide als bondscoach werd officieel uitgezwaaid, waarmee de door positieve coronatesten verstoorde voorbereiding op het duel vergeten kon worden. Het werd sowieso een bijzonder duel in Wolfsburg.

Al in de tiende minuut volgde de eerste opsteker voor Duitsland. Na een kungfu-overtreding van Jens Hofer was het oordeel van scheidsrechter Ivana Martincic duidelijk: rood en strafschop.

Ilkay Gündogan verzilverde deze buitenkans. Daarna ging het van kwaad tot erger voor Liechtenstein. Na 24 minuten stond er al een 4-0 stand op het scorebord. Na een eigen doelpunt van Daniel Kaufmann schroefden Leroy Sané en Marco Reus de score verder op.

Pas in de tweede helft, waarin Lukas Nmecha debuteerde, kwamen de volgende treffers voor de ploeg van Hansi Flick. Sané en Thomas Müller tilden de stand naar 6-0 voordat Ridle Baku met zijn eerste en zeer fraaie interlandtreffer in de schijnwerpers op zich gericht wist. Na de 7-0 van Müller zorgde een onfortuinlijk moment van Max Göppel voor het laatste wapenfeit. Door zijn eigen goal kwam de eindstand op 9-0.

Roemenië
Roemenië
0 - 0
IJsland
IJsland

Roemenië moest donderdag genoegen nemen met een punt. De ploeg van bondscoach Mirel Radoi kon de defensie van IJsland niet kraken. Ianis Hagi was in de slotfase dicht bij de bevrijdende 1-0, maar de lat stond de 1-0 in de weg. In Boekarest bleven de doelpunten achterwege, waardoor Roemenië de tweede plaats moest afstaan aan Noord-Macedonië.

Armenië
Armenië
0 - 5
Noord-Macedonië

Noord-Macedonië onderstreepte de aanspraak op de tweede plaats door met ruime cijfers Armenië te verslaan. Enis Bardhi was de gevierde man met drie doelpunten, waarvan één uit een strafschop.