Duel Legia gestaakt; Duda krijgt steen op het hoofd

De Europa League-wedstrijd tussen het Albanese Kukesi en Legia Warschau is gestaakt nadat Legia-speler Ondrej Duda werd geraakt door een steen. De wedstrijd wordt vanavond niet meer uitgespeeld.

Na een uur en bij een 1-2 tussenstand legde scheidsrechter Stephan Klossner de wedstrijd in Albanië stil. Niet alleen op het veld viel er met Duda een slachtoffer, ook op de tribunes was het allerminst gemoedelijk. De supporters van beide ploegen raakten slaags.

Legia kwam in de eerste helft via Nemanja Nikolić op voorsprong. Vlak na rust bracht Felipe Moreira Santos de Albaniërs op gelijke hoogte. Twee minuten later bracht Jakub Rzeźniczak de Poolse bezoekers weer aan de leiding.

Het is aan de UEFA om een oordeel te vellen over het vervolg van deze wedstrijd.