Dubbele versterking uit Enschede voor Heracles

Heracles Almelo heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met de FC Twente-spelers Alexander Bannink (foto) en Andrej Rendla. Bannink is een 20-jarige controlerende middenvelder en de 19-jarige Rendla kan als centrumspits en als aanvallende middenvelder uit de voeten.

Dubbele versterking uit Enschede voor Heracles

De twee worden door FC Twente verhuurd omdat ze op Eredivisieniveau meer speeltijd moeten krijgen. 'Wij zijn blij met hun komst, want het betreft hier twee talentvolle spelers', aldus Heracles-voorzitter Jan Smit tegen Voetbal International. 'Bannink bijvoorbeeld wilden wij een jaar geleden al kopen, maar FC Twente wilde daar toen niet aan. Wij zien in Alexander een speler die er direct kan staan.'

Bannink tekende recent een overeenkomst voor vier seizoenen met FC Twente. De verbintenis van Rendla in Enschede t na dit seizoen af, maar de club heeft dan nog een optie voor een jaar.

Heracles Almelo probeert al vanaf juli om de eerste selectie en het Beloftenteam te versterken met vijf nieuwe spelers. Met Bannink en Rendla werden er eindelijk twee ingelijfd. Smit hoopt dat hij vóór het sluiten van de transfermarkt nog twee nieuwe spelers kan begroeten. Heracles Almelo zit nog verlegen om een rechtsback en een rechtsbuiten. (Peter Wekking)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen