Dubbele cijfers Feyenoord in oefenduel met tweedeklasser

Feyenoord heeft in de oefenwedstrijd tegen v.v. Lyra woensdag de dubbele cijfers gehaald: 0-10. Anass Achahbar (foto) en Bilal Basaçikoglu waren goed voor twee doelpunten per persoon.

De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst ging tegen de Zaterdagtweedeklasser met een 0-5 voorsprong de rust in. Achahbar (2x), Simon Gustafson, Jens Toornstra en Dirk Kuijt maakten de doelpunten in het eerste bedrijf.

De doelpunten werden keurig over beide helften verdeeld, want ook na rust werd er vijf keer gescoord. Dit keer maakte Basaçikoglu twee treffers en waren Michiel Kramer, Jan-Arie van der Heijden en Rick Karsdorp eenmaal trefzeker.

FC Groningen
Ook FC Groningen werkte woensdag een oefenwedstrijd af. De amateurs van THOS werden met liefst 0-17 verslagen. Bryan Linssen (3x), Mimoun Mahi (3x), Hedwiges Maduro (2x), Dino Islamovic (2x), Albert Rusnák, Hans Hateboer, Juninho Bacuna, Danny Hoesen, Lorenzo Burnet, Jesper Drost en doelman Sergio Padt maakten de doelpunten.