Droog schot bezorgt Sparta in 94ste minuut de overwinning

Sparta Rotterdam heeft met de hakken over de sloot gewonnen op bezoek bij FC Emmen. Lange tijd leek het duel te eindigen in een doelpuntloos gelijkspel, maar in de 94ste minuut bleek Sparta de sterkste: 0-1.

En dat juist de Rotterdamse formatie als winnaar van het veld liep was opvallend. Met nog drie minuten op de klok kreeg Wout Weghorst de kans op de 1-0 vanaf elf meter. Khalid Sinouh keerde de strafschop van de Emmen-aanvaller, die zijn misser even later nog harder bestraft zag worden.

Ver in de blessuretijd was het uiteindelijk Steef Nieuwendaal die met een droog schot in de lange hoek de eindstand bepaalde: 0-1. Dankzij de treffer van de middenvelder blijft Sparta in het spoor van koploper FC Dordrecht en behoudt het de eerste positie in de tweede periode.