Drie treffers Manu niet voldoende voor zege Getafe

Getafe heeft in blessuretijd de overwinning weggegeven tegen Athletic de Bilbao. Urko Vera verpestte in Coliseum Alfonso Pérez het feestje van Manuel del Moral Fernández (2-2).

De aanvaller van thuisclub Getafe leek op weg naar een onvergetelijke avond. In de 68ste minuut had Manu zijn ploeg namelijk van dichtbij op 1-0 gezet, maar een minuut later verdween een vrije trap van Athletic de Bilbao via zijn hoofd in het eigen doel.

In de 84ste minuut was de aanvaller, dit seizoen in totaal goed voor zeven competitietreffers, echter opnieuw trefzeker aan de goede kant en leek hij Getafe drie punten te bezorgen. Maar in blessuretijd gooide Urko roet in het eten en bepaalde hij de eindstand op 2-2. Foto: VI Images