Drie keer prijs voor Chelsea na uitstekende maand

Reacties

De uitstekende prestaties van Chelsea blijven niet onopgemerkt. De koploper van de Premier League viel driemaal in de prijzen bij de maandelijkse verkiezingen.

Drie keer prijs voor Chelsea na uitstekende maand

Antonio Conte kreeg de award voor manager van de maand november, terwijl spits Diego Costa speler van de maand werd. De treffer van Pedro in het thuisduel met Tottenham Hotspur werd verkozen tot doelpunt van de maand.

In aanloop naar het duel van zondag met West Bromwich Albion gaf Conte aan dat hij zijn ploeg nog niet als favoriet ziet voor de titel. 'We hebben pas veertien wedstrijden gespeeld, er komt nog een tweede helft', zei de Italiaanse manager op een persconferentie.

Conte staat voor een dilemma voor de wedstrijd tegen West Brom. Nemanja Matic is hersteld van een blessure en kan weer spelen. Cesc Fàbregas begon door zijn afwezigheid tegen City voor het eerst in de basis. 'Ik hoop dat ik elke week deze moeilijke beslissingen moet maken. Dat betekent dat ik veel keus heb.'

Chelsea won in november alle vier de wedstrijden in de Premier League. Everton (5-0), Middlesbrough (0-1), Tottenham (2-1) en Manchester City (1-3) moesten eraan geloven. Chelsea heeft 34 punten en een voorsprong van drie punten op stadgenoot Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.