Drie keer goed nieuws vanuit ziekenboeg FC Twente

Nicky Kuiper maakt zondag zijn rentree in de wedstrijdselectie van koploper FC Twente. De verdediger was de voorbije maanden uit de roulatie vanwege een ernstige knieblessure. Behalve de linksback zijn ook Theo Janssen en Roberto Rosales tijdig fit voor het titelgevecht met Ajax.

Drie keer goed nieuws vanuit ziekenboeg FC Twente

Rosales miste zondag de KNVB-bekerfinale tegen Ajax vanwege een bovenbeenblessure. De Venezolaan trainde vrijdag weer volledig mee met de groep en kan zodoende zondag in de Amsterdam Arena zijn opwachting maken.

Janssen kampte met lichte klachten maar kon net als Rosales voluit trainen. In tegenstelling tot Kuiper zal Janssen wel in de basis starten.

Kuiper (foto) liep zijn blessure in januari op tijdens het trainingskamp van FC Twente in La Manga. Een operatie moest er vervolgens aan te pas komen om de knieklachten te verhelpen.

Oguchi Onyewu is er aan de kant van Twente hoogstwaarschijnlijk niet bij. De fysiek sterke Amerikaan ondervindt nog te veel hinder van een buikspierblessure.

Twente verdedigt zondag een voorsprong van een punt op Ajax. Bij een gelijkspel of een zege prolongeren De Tukkers de landstitel. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's