Drenthe direct belangrijk voor Erciyesspor

Reacties

Royston Drenthe is zijn Turkse avontuur bij Erciyesspor uitstekend begonnen. De voormalige speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid was direct van grote waarde op bezoek bij Karabukspor: 1-2.

Drenthe direct belangrijk voor Erciyesspor

Drenthe tekende deze week, na een tegenvallende periode bij Reading, een contract tot medio 2017 bij de huidige nummer twaalf van de Turkse competitie. Trainer Mehmet Özdilek begon met de linkspoot op de bank, maar gunde hem na een uur zijn debuut in het shirt van Erciyesspor. Met succes.

Erkan Kas opende vlak na de invalbeurt van Drenthe de score namens Karabukspor, maar een minuut later schoot de eenmalig Oranje-international op zeer fraaie wijze de gelijkmaker binnen. Doelman Boy Waterman was volkomen kansloos bij het verwoestende schot van Drenthe: 1-1. Even later sleepten de bezoekers zelfs drie punten uit het vuur. Op aangeven van de ingevallen Björn Vleminckx, voormalig topscorer van de Eredivisie, bepaalde de Portugees Edinho de eindstand op 1-2.

Erciyesspor klimt na de nipte zege in Karabuk naar de twaalfde plaats in de Turkse competitie, terwijl het Karabukspor van de Nederlander Waterman is terug te vinden op plek vijftien.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.