Drama voor FC Utrecht: ook Brama lang uit de roulatie

Reacties

FC Utrecht kan voorlopig geen beroep doen op Wout Brama. De dertigjarige middenvelder heeft op de training de binnenband van een enkel ingescheurd, melden de Domstedelingen op hun website.

Drama voor FC Utrecht: ook Brama lang uit de roulatie

Eerder deze week werd al bekend dat de Domstedelingen het voorlopig zonder Sofyan Amrabat moeten doen. De twintigjarige middenvelder scheurde afgelopen zondag tijdens het thuisduel met SC Heerenveen (1-0 winst) juist de buitenband van een enkel, waardoor hij enkele weken uit de roulatie is.

Brama werd afgelopen transferperiode van PEC Zwolle overgenomen als vervanger van Rico Strieder. Die liep in december een kruisbandblessure op, waardoor hij dit seizoen niet meer inzetbaar is. Brama speelde tot dusver vijf officiële duels namens FC Utrecht, maar voorlopig blijft het daar bij.

Voor trainer Erik ten Hag is het een enorme tegenvaller, want naast Amrabat, Brama en Strieder kan hij zondag op bezoek bij PSV (aftrap 16.45 uur) niet beschikken over Andreas Ludwig. Hij kreeg een rode kaart tegen Heerenveen en is daarom geschorst voor het duel tussen de nummer drie en vier van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.